ZANIMLJIVO

„SPAVAO SAM SA 4.000 PROSTITUTKI“ Bio je đubretar, a onda mu je jedan loto listić okrenuo život NAGLAVAČKE (FOTO/VIDEO)

Englez Majki Kerol je imao 19 godina kad je 2002. dobio na lotou.

Mladić, koji je do tada radio kao čistač ulica, preko noći je postao milioner, nakon što je osvojio glavni zgoditak u iznosu od 9,736,131 funti.

Vozio je sportske automobile, trošio novac na drogu i žene, a danas živi u malom iznajmljenom stanu i prodaje ugalj i drva za ogrev. Listić, koji je u novembru 2002. kupio u Svafhamu (Norfolk), koštao je 1,50 evra, a dobio je 15 miliona.

Sve do tada, mladić sa istoka Engleske nije imao ni račun u banci, a sada je mogao da kupi šta god bi poželeo: kuće, automobile, drogu, žene….

– Ujutro bih ušmrknuo tri linije kokaina i popio pola flaše votke. Tek onda bih ustao – seća se Kerol u intervjuu za „Miror“.

Pozivao je društvo na skupa letovanja i plaćao im prostitutke. Brak sa devojkom iz školskih dana mu se raspao. Kaže da je spavao sa 4.000 prostitutki.

Kupio je kuću na selu, koju je uništio. Praćkom je porazbijao prozore praćkom, potukao se i završio u zatvoru.

Do 2013. potrošio je sav novac. Tri meseca je spavao u domu za beskućnike, a zaposlio se u klanici. Danas živi pod kiriju u malom mestu u Škotskoj, tovari ugalj deset sati dnevno. Uprkos tome, zadovoljan je.

– Srećan sam što sam živ. Ništa se loše nije desilo. Za samo jednu funtu, proživeo sam najboljih deset godina u životu.