ZANIMLJIVO

Preslatki jež putuje po svetu sa smeškom!

Jež Herbi iz Nemačke jedan je od najvećih ‘petfluensera’ – zahvaljujući inspirativnim fotografijama koje na Instagramu objavljuje njegova vlasnica, Talita Girnus iz Vajsbadena. On je najsrećniji jež na svetu.

Kako se dobro ovaj afrički patuljasti ježić snašao kao model na ‘razglednicama’ iz raznih krajeva sveta najbolje govori to da trenutno ima više od 1,5 miliona sledbenika.

Talita je počela prvo počela da objavljuje fotografije sa svojih putovanja na kojima se vidio Herbijev prethodnik Mr. Pokee, a od njegove smrti ranije ove godine njena putovanja po svetu predstavlja preslatki Herbi.

https://www.instagram.com/mr.pokee/?utm_source=ig_embed

Kako se dobro ovaj afrički patuljasti ježić snašao kao model na ‘razglednicama’ iz raznih krajeva sveta, najbolje govori činjenica da Herbi trenutno ima više od 1,5 miliona sledbenika koji slede avanture nasmešenog ježića.

Penjao se po vrhu italijanskih dolomita ‘di Sesto’, Tre Cime di Lavaredo, šetao po austrijskom gradiću Altoseu, ili se probijao kroz gužvu na visećem mostu Gajerlej, čeličnoj turističkoj atrakciji u Nemačkoj.

https://www.instagram.com/mr.pokee/?utm_source=ig_embed

– Neverovatni ljudi iz celog sveta nadahnuto prate naše avanture prvenstveno jer im se sviđa poruka koju šaljemo: da zastanu, zaborave na tren na sve ozbiljne stvari koje se događaju u svetu, i nasmeše se skupa sa Herbijem – napisala je na svom blogu vlasnica ovog patuljastog ježa, i poručila:

„Herbi i ja vas podsećamo da nikada ne gubite veru, jer svet je prepun čarobnih mesta i trenutaka i ipak nije loše mesto.“

https://www.instagram.com/explore/locations/915277726/seebrucke-sellin/?utm_source=ig_embed

Herbi je inače srca obožavatelja širom sveta osvojio najviše sa svojim neverovatnim ‘smeškom’, ali i preslatkim izgledom u svojim ‘home made’ kompletićima koje mu vlasnica pravi, poput zimskih čarapica i pletenih kapica.

Više fotografija nasmejanog Herbija i prethodnika mu Mr. Pokija možete pogledati na njihovom Instagram profilu.