PRAVILA KORIŠTENJA CHATA

Registracijom potvrdjujete da se slažete sa uslovima korištenja chata

 • Uslovi korištenja

  - Klikom na kućicu "slažem se" prihvatate uslove korištenja chata.
  - Registracijom potvrdjujete da ste stariji od 16 godina i da se slažete sa navedenim uslovima korištenja chata.
  - Obavezujete se da na chatu nećete vredjati, pretiti, niti koristiti se bilo čime što je u sukobu sa zakonom i slobodnom voljom ostalih chatera.
  - Patrola radio vlasnik chata može uvek i kad god želi trajno obrisati Vaš profil bez ikakvog upozorenja ako ne poštujete pravila korištenja istog.
  - Chat koristite isključivo na svoju odgovornost, Patrola radio kao vlasnik chata nije odgovoran ni pred kojim zakonom za bilo koje posledice po Vas korištenjem ovog chata.

 • Pravila o ličnim podacima

  - Svoje lične podatke koristite na sopstvenu odgovornost.
  - Vaši podaci za registraciju biće korišteni samo u svrhu regsitracije.
  - Administracija ni sajt nije dužan štititi vaše lične podatke.
  - Ukoliko dodje do zloupotrebe vaših podataka odgovornost snosite Vi.

 • Objave korisnika

  - Sve objavljeno na chatu (poruke sadržaj, tekstovi, slike, video zapisi, lični podaci) nema veze sa chatom ni sa vlasnikom chata i odgovornost snosi onaj koji je to objavio.
  - Chat ni administracija ne može uticati na sadržaj javnih i privatnih poruka, ali će administratori na chatu sanckionisati to jest izbaciti sa chata opcijom (kik ili ban) svakog onog koji krši pravila svega onog što spada u legalnu i pristojnu komunikaciju koja je u skladu sa evropskim i zakonima drugih država zavisno iz koje države korisnik dolazi na chat.
  - Najstrože je zabranjeno pokretati teme koje bude versku i nacionalnu mržnju, ili kriminalne aktivnosti, za sve nelegalne radnje objavljenog sadržaja snosiće onaj koji je odredjeni sadržaj ili aktivnost objavio te je za to nadležan MUP.

  - Chat zadržava pravo promene i dopune uslova korištenja chata u bilo koje vreme.